SEA LIFETerug naar het overzicht

Neem een duik in de onderwaterwereld bij SEA LIFE Scheveningen!
Ontdek de onderwaterwereld bij SEA LIFE Scheveningen. Nog nooit, waren de zeedieren zo dichtbij! SEA LIFE heeft meer dan 4000 dieren in 45 aquaria, genoeg om je hier een hele dag te vermaken! Neem een kijkje bij de otters, roggen, de zeepaardjes en nog veel meer..

Haal bij de entree jouw plattegrond en programmaboekje, zo weet je op welk tijdstip je de dieren mag voeren en hoe laat er presentaties worden gehouden. Haal alles uit jouw bezoek! Wil jij een kijkje achter de schermen? Dan kan ook! Samen met een SEA LIFE medewerker bezoek je de dierenopvang, laboratorium, keuken en de pompinstallaties. Help mee met water testen, zie waar het eten klaargemaakt wordt en neem een kijkje bij de tropische tunnel. Ga mee en ontdek nog meer over de onderwaterwereld voor € 7,50 per persoon. De tour duurt ongeveer 45 minuten en vindt plaats in de vakanties en in het weekend. De tour is geschikt voor personen vanaf 10 jaar. Wist jij ook al dat je jouw kinderfeestje kan vieren bij SEA LIFE? 

SEA LIFE is volledig rolstoeltoegankelijk, alle ruimtes zijn goed toegankelijk voor bezoekers met een (mobiliteits) beperking. Er is een horecagelegenheid aanwezig met een invalidentoilet. Het is mogelijk om een rolstoel te reserveren,  bel 070-3542100 voor het doorgeven van de reservering. Vermeld de datum en verwachte aanvangstijd van uw bezoek. In de weekenden en schoolvakanties kan het tussen 12.00 uur en 15.00 uur druk zijn binnen. Met een rolstoel of prikkelgevoelige kinderen is het aangenamer om deze wat drukkere tijden te mijden. 

Meer weten over SEA LIFE Scheveningen? Klik dan op de roze websitebutton.

Blijf op de hoogte van leuke tips en uitjes, volg ons op Facebook!

Sea Life

Strandweg 13
2586 JK Den Haag
Toegankelijkheid en tips Tip: Bezoekers met een mobiliteitsbeperking ontvangen aan de kassa €2,- korting op de reguliere toegangsprijs. De begeleiders ontvangen dezelfde korting. Openingstijden en kosten Maandag t/m zondag: 10:00 - 18:00
Verschillende tarieven op de website
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er is nog genoeg leuks te doen!

Er is nog genoeg leuks te doen!

Ondanks dat de maatregelen nog steeds zijn aangescherpt kunnen we nog genoeg doen en verzamelen we nog steeds de leukste uitjes voor je voor buiten en voor thuis! Check dus goed onze uitagenda en onze blogspagina!

Volop genieten van toffe activiteiten!

Samenwerkingen