Speeltuin de AlbatrosTerug naar het overzicht

Leef je uit bij buurtspeeltuin de Albatros in Vleuten!
Buurtspeeltuin de Albatros ligt midden in de wijk Vleuterweide. Bij deze speeltuin leef jij je helemaal uit! Met diverse speeltoestellen, zoals een piratenschip en glijbaan, is er genoeg te doen!

Daarnaast vind je hier een leuk strandje met ondiep speelwater. Ook is er een honk, waar kinderen bij slecht weer binnen kunnen spelen. In de speeltuin spelen de kinderen uit de wijk samen en ontmoeten ouders elkaar. De speeltuin organiseert af en toe toffe activiteiten voor de kinderen uit de buurt, om samen op avontuur te gaan!

Het speeltuinhonk wordt ook gebruikt door diverse bewonersinitiatieven, zoals de ouder-kindgroep of de theemiddag. 

Wil je meer informatie over deze leuke speeltuin? Klik op de roze button!

TIP: Als jij fan bent van de Albatros, is de Speeltuinbende misschien ook wel iets voor jou! Zij organiseren toffe speelactiviteiten waar kinderen met en zonder beperking aan mee kunnen doen. 

Speeltuin de Albatros

IJzervarensingel 12
3452 KH Vleuten
Toegankelijkheid en tips Een deel van de speeltuin is openbaar en altijd toegankelijk. Bekijk de actuele openingstijden via de roze button! Openingstijden en kosten Gratis Naar de website

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er is nog genoeg leuks te doen!

Er is nog genoeg leuks te doen!

Ondanks dat de maatregelen nog steeds zijn aangescherpt kunnen we nog genoeg doen en verzamelen we nog steeds de leukste uitjes voor je voor buiten en voor thuis! Check dus goed onze uitagenda en onze blogspagina!

Volop genieten van toffe activiteiten!

Samenwerkingen