Speeltuin de PaddestoelTerug naar het overzicht

Kom lekker klimmen en klauteren of spelen in het zand in deze coole speeltuin in Born.
In het plaatsje Born vind je Speeltuin de Paddestoel, een prachtige speeltuin waar kinderen veilig en onbezorgd kunnen spelen. Met ongeveer 60 speeltoestellen zal deze speeltuin ervoor zorgen dat je je niet snel hoeft te vervelen! Klim de hoogte in, zwaai op en neer met de schommel of bouw je eigen zandkasteel in de zandbak.

Bij mooi weer kunnen kinderen lekker spartelen in het spartelbadje. Als ouder geniet je op het grote terras van een kopje koffie of thee met iets lekkers, tewijl je je kinderen goed in de gaten kunt houden.

De speeltuin is goed toegankelijk voor kinderen met een handicap. Een groot deel van de speeltoestellen zijn geschikt gemaakt voor kinderen met een lichamelijke beperking, en daarnaast vind je door de hele speeltuin verharde paden. Zo hebben ze een mandschommel en een wip die goed toegankelijk zijn voor kinderen in een rolstoel.

Goed om te weten, ook het terras is hier rolstoelvriendelijk. Daarnaast is er een aparte invalidentoilet aanwezig en mogen hulphonden gewoon mee naar binnen. 

Klik voor meer info door naar de website via de roze button!

Speeltuin de Paddestoel

Florianstraat 3a
6121 MA Born
Toegankelijkheid en tips De speeltuin is ieder jaar van april t/m oktober geopend. Klik voor een overzicht van de actuele openingstijden door naar de website via de roze button. Openingstijden en kosten € 0,90 per kind (vanaf 2 jaar) Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

VeineDAGEN

VeineDAGEN

VeineDAGEN, dé beurs waar je informatie en inspiratie krijgt over de begeleiding van kinderen en jonge volwassenen met een beperking. De informatieve beurs is ook geschikt voor kids! Ben jij erbij op 29 & 30 september in HARDENBERG & op 6 & 7 oktober in GORINCHEM.

Ontdek het programma

Samenwerkingen