Speeltuin LeonardusTerug naar het overzicht

Bij Speeltuin Leonardus in Helmond kunnen kinderen met en zonder handicap zorgeloos spelen!
Deze leuke speeltuin ligt in de binnenstad van Helmond. Leef je uit in de waterspeelplek, wandel over het speelse pad of speel het waterpistolen schietspel. Leuk!

In het midden van de speeltuin is een speciaal omheind gedeelte voor de kleintjes, zodat je als ouder je kind niet uit het oog kan verliezen. Zin in iets lekkers? De speeltuin heeft een snoepwinkeltje, waar zowel kleine als grote snoepkonten wat lekkers kunnen halen. 

Bij Speeltuin Leonardus kunnen ook kinderen met een handicap zich uitstekend vermaken. Zo staan er speciale toestellen en loopt er door de speeltuin een pad waar je met een rolstoel gemakkelijk overheen kunt. Aan de ingang van de speeltuin vind je 2 invalidenparkeerplaatsen. Ook is er een aangepast toilet met stevige verschoontafel aanwezig.

Klik voor meer info door naar de website via de roze button!

Tip! Volg ons ook op Facebook!

Speeltuin Leonardus

Monseigneur Swinkelsstraat 24
5701 XM Helmond
Openingstijden en kosten De Speeltuin Leonardus is van 1 april t/m 1 september geopend. Klik door naar de website via de roze button voor de actuele openingstijden. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Naar buiten! Ruik het voorjaar wat in de lucht hangt, ruik de bloemen en het gras en dartel als een lammetje in het rond! Wij worden zo blij van het voorjaar! Ontdek onze Events-Pagina voor de leukste uitjes dit seizoen.

Lente-inspiratie

Samenwerkingen