Sportfondsen VoorschotenTerug naar het overzicht

Kom lekker zwemmen,golfen of lunchen bij Sportfondsen Voorschoten!
Spetter, spatter, spater, lekker in het water! Maar Sportfondsen Voorschoten is meer dan alleen zwemmen..

Bij Zwembad Het Wedde heb je de mogelijkheid om vrij te zwemmen, leuke groepslessen en zwemlessen te volgen, je kinderfeestje te vieren of deel te nemen aan andere activiteiten. Maar naast zwemmen kan je ook een balletje slaan op Golfbaan Het Wedde. De golfbaan is het hele jaar geopend, mits het weer dat toe laat. Kom je tussen het golfen door even naar Het Wedde, espressobar & lunchroomoor voor een gezellige lunch of een lekkere kop koffie en/of thee?

Het zwembad en de golfbaan zijn beide goed toegankelijk voor rolstoelen. In het zwembad is een tillift aanwezig voor in het water en een mindervalidentoilet die te bereiken is vanuit het zwembad en de kleedruimte. Er zijn rolstoelen, krukken en brancards aanwezig en drie invalidenparkeerplekken voor de entree. In overleg met het zwembad zijn er clubjes verschillende doelgroepen, het zwembad is dan voor de rest van het publiek gesloten. Hierbij kun je denken aan clubjes voor prikkelgevoelige kinderen.

Meer weten over Sportfondsen Voorschoten? Klik dan op de roze websitebutton.

Ben jij gek op musea? Kom dan langs bij Museum Beelden aan Zee, het unieke museum aan zee!

Sportfondsen Voorschoten

Richard Wagnerlaan 85
2253 CD Voorschoten
Toegankelijkheid en tips Let op: De entree van Zwembad Het Wedde beschikt over een draaideur, rolstoelgebruikers dienen aan te bellen voor het openen van de speciale ingang. Openingstijden en kosten Voor openingstijden en kosten, klik op de roze websitebutton. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Daar wordt aan de deur geklopt..

Daar wordt aan de deur geklopt..

Wat spannend! Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het alweer Pakjesavond. Lees nog snel even onze Sintblogs voor heel veel inspiratie. Zo kan jij extra genieten van dit toffe kinderfeest!

Naar alle tips

Samenwerkingen