Dagje aan het strandTerug naar het overzicht

Geniet van een dagje aan het strand en neem een duik in het water met je rolstoel!
Wil jij met het hele gezin eens een dagje van het strand genieten maar lukt dat niet omdat je een lichamelijke beperking hebt? Kijk dan eens bij Stichting Avavieren. Hier kun je voor een dagje strand fijne hulpmiddelen huren zodat je toch kunt genieten van zand en zeewater!

Denk hierbij aan een strandrolstoel, strandrups, duofiets en rolstoelfiets!

Ook is het mogelijk om een bungalow te huren! Of bezoek speelpark Vlugtenburg, een speeltuin voor kinderen met en zonder een beperking!

In de schoolvakanties organiseert Avavieren i.s.m. Stichting Wigwam allerlei leuke activiteiten voor jong en oud om je vakantie compleet te maken. Een team van enthousiaste vrijwilligers begeleidt de kinderen, zodat je als ouder ook lekker kunt ontspannen. 

Klik voor meer info door naar de website via de roze button!

Op zoek naar meer inspiratie voor een leuke vakantie? Kijk dan in de rubriek Vakantie!

Strandpark Vluchtenburg (via Stichting Avavieren)

Het Louwtje 10
2691 KR 's Gravenzande
Toegankelijkheid en tips Neem wel even van te voren contact op zodat je zeker weet dat er hulpmiddelen beschikbaar zijn die jij graag zou willen huren. Openingstijden en kosten Check de websitebutton voor beschikbaarheid en kosten Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Feestjestijd!

Feestjestijd!

Niks leukers dan je verjaardag vieren met taart, slingers, ballonnen, cadeautjes en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes! Op zoek naar een tof idee om het meest geweldige kinderfeestje ooit te geven? Klik op de roze button voor heel veel tips.

Toegankelijke kinderfeestjes

Samenwerkingen