Wandelen op de Hoge VeluweTerug naar het overzicht

Ontdek de verschillende rolstoeltoegankelijke wandelpaden van Nationaal park De Hoge Veluwe!
Trek je wandelschoenen maar aan en ontdek de mooie en leuke wandelroutes door de natuur van het Nationaal park De Hoge Veluwe! Ga lukraak op pad of volg de paaltjes en geniet van de mooie omgeving. 
De Hoge Veluwe biedt een aantal toffe rolstoeltoegankelijke wandel- en fietsroutes aan. Zo is deze activiteit een tof uitje voor jong, oud, beperkt en niet beperkt! 

Landschappenpad

Het landschappenpad is een een 4,1 lange cultuurhistorische wandeling die je meeneemt langs verschillende hoogtepunten van het Park, zoals het Kröller-Müller Museum en de Franse Berg. Onderweg vind je verschillende picknick plekken die zeker goed geschikt zijn voor mensen in een rolstoel!

Belevingsroute

De belevingsroute nodigt je uit om te voelen, ruiken, zien en te horen. Gebruik tijdens deze ruim 1 kilometer lange wandeling al je zintuigen! 

Berlagepad

Deze 2,6 kilometer lange route loopt rondom een toffe vijver. Geniet er lekker van de natuur, het is zeker de moeite waard!

Meer weten over deze toffe wandelroutes? Klik dan op de roze websitebutton voor meer informatie!

TIP: kijk op onze thuis-pagina voor leuke activiteiten voor binnenhuis!

Stichting het Nationale Park De Hoge Veluwe

Houtkampweg 9
6731 AV
Toegankelijkheid en tips rolstoeltoegankelijk Openingstijden en kosten zie roze websitebutton Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Heb jij onze laatste nieuwsbrief al ontvangen? Daar staan super veel leuke interessante uitjes in die je met het gezin kunt ondernemen deze zomervakantie. Klik dus snel op de roze button om deze te lezen. Je kunt je natuurlijk ook nog even aanmelden hiervoor en dan ontvang je hem voortaan gelijk in je inbox!

Neem snel een kijkje!

Samenwerkingen