Kinderboerderij & speeltuinTerug naar het overzicht

Spelen en knuffelen met dieren bij ZOMO Speelboerderij in Houten!
ZOMO Speelboerderij in Houten is een kinderboerderij en speeltuin in één, dat is zeker een bezoekje waard! Het is voor ieder kind toegankelijk en de perfecte plek voor kids om te spelen, terwijl de ouders op het terras kunnen genieten van iets lekkers.

Kom knuffelen met verschillende dieren, schommelen, klimmen en klauteren. Ga jij liever voor iets meer spanning? Dan is de stoere survivalbaan écht iets voor jou! Tussendoor even opwarmen of afkoelen en uitrusten? Drink een kop warme choco of geniet van een heerlijk ijsje in de horecagelegenheid!

Bij ZOMO Speelboerdeij zijn er ook een aantal speeltoestellen welke speciaal gericht zijn op kinderen in een rolstoel, zoals een schommel en een rolstoeldraaimolen. Het hele terrein is voorzien van vlakke paden en er is zowel op de boerderij als in de speeltuin een rolstoel toegankelijke toilet aanwezig.

Meer weten? Klik dan op de roze websitebutton.

Tip: Meer leuke en toegankelijke uitjes vind je in de rubriek Dagjeweg! 

Stichting Buitenwereld

Keercamp 17
3992 RV Houten
Openingstijden en kosten grats toegang
Iedere dag van 9:30 tot 16:30 uur geopend
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Heb jij onze laatste nieuwsbrief al ontvangen? Daar staan super veel leuke interessante uitjes in die je met het gezin kunt ondernemen deze zomervakantie. Klik dus snel op de roze button om deze te lezen. Je kunt je natuurlijk ook nog even aanmelden hiervoor en dan ontvang je hem voortaan gelijk in je inbox!

Neem snel een kijkje!

Samenwerkingen