ZooParc OverloonTerug naar het overzicht

Deze dierentuin is ook goed toegankelijk voor kids in een rolstoel!
Ga op avontuur tussen de dieren bij ZooParc Overloon en verken als echte ontdekkingsreiziger waar cheeta’s, tijgers, apen en nog veel meer bijzondere diersoorten leven.

Er is hier een hoop te beleven. Doe mee met een toffe speurtocht waarin je op zoek gaat naar alle dieren in de verschillende gebieden, vragen en puzzels oplost en zoveel mogelijk stempels probeert te verzamelen. Neem een kijkje in het themagebied Madagascar. Je staat hier oog in oog met halfapen en fossa’s. Ook leuk, vooraan in het park is een grote speeltuin te vinden waar je je lekker kunt uitleven in de houten speeltoestellen en op de trampoline. 

Het park is goed toegankelijk voor kinderen in een rolstoel. Zo zijn er op beide parkeerterreinen mindervalide parkeerplaatsen aanwezig en vind je door het park meerdere mindervalide toiletten (met beugel). Ook is het mogelijk om op het park zelf een rolstoel te lenen. Hulphonden zijn helaas niet toegestaan. 

Klik voor meer info door naar de website via de roze button.

Op zoek naar een vakantieadres? Bekijk de aangepaste en kindvriendelijke vakantiewoningen via de Themapagina Vakantie!

ZooParc Overloon

Stevensbeekseweg 21
5825 JB Overloon
Toegankelijkheid en tips Rolstoeltoegankelijk Openingstijden en kosten Klik voor meer info over de actuele openingstijden door naar de website via de roze button. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hemelvaartweekend

Hemelvaartweekend

We gaan zo vanuit de meivakantie door naar weer een extra lang weekend met Hemelvaart. Op onze eventspagina kun je volop inspiratie doen wat je allemaal kunt gaan doen deze dagen. En we boffen hoop ik, dat de zon lekker gaat schijnen.

Hemelvaartinspiratie

Samenwerkingen