Poppentheater bij jou thuisTerug naar het overzicht

Popcontact, het leukste poppentheater-op-maat, bij jou thuis!
Je zoon of dochter is jarig en heeft een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Je denkt aan een poppentheatervoorstelling en zoekt iemand die een fijne sfeer creëert en jouw jarige helemaal in het zonnetje zet, iemand die de kinderen aanvoelt en òòk nog een mooie voorstelling speelt...

Dan ben je bij Popcontact aan het juiste adres. Anke van Vliet uit Hilversum is zeer ervaren in de omgang met kinderen en speelt heel graag voor kinderen, die iets 'extra's' nodig hebben.

Vòòr de verjaardag is er een telefonisch overleg, om zo het meest passende en dus leukste programma te kunnen samenstellen. Hierbij staat de behoefte en het ontwikkelingsniveau van jouw kind centraal.

Het feestje wordt feestelijk gestart met gitaar en liedjes voor de jarige. Daarna genieten de kinderen van een van deze drie voorstellingen:

1) Kaatje Kip + Interactief spel met Rifka. Bij het interactieve spel staat het maken van PopContact èn plezier centraal. Een verhaallijn is van ondergeschikt belang.

2) Kaatje Kip + de voorstelling Poetsen met Rifka... Dit vinden kinderen die sociaal emotioneel op kleuterniveau functioneren een erg grappige voorstelling.

3) De voorstelling Opa's magische Klok. Van deze koffervoorstelling genieten kinderen met een ontwikkelingsniveau vanaf 5 jaar.

Reacties:
- Zie onderstaande blog van Femke over de verjaardag van Senna.

- Esther, dramadocente ZMLK-school Mozarthof: Door de details van het decor en de poppen, kom je meteen met elkaar in een intieme atmosfeer. Sommige kinderen zaten met open mond te kijken. Na afloop hoorde ik veel enthousiaste reacties.

Wil je meer weten over de voorstellingen voor de verjaardag van jouw zoon/dochter? Klik dan op de roze websitebutton.

TIP: volg ook onze eventspagina en onze blogspagina vol tips voor kinderen met een beperking.

Popcontact


Hilversum
Toegankelijkheid en tips Neem vooraf contact op om de behoeften en wensen van jouw kind af te stemmen Openingstijden en kosten Informatie over prijzen op aanvraag Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

VeineDAGEN

VeineDAGEN

VeineDAGEN, dé beurs waar je informatie en inspiratie krijgt over de begeleiding van kinderen en jonge volwassenen met een beperking. De informatieve beurs is ook geschikt voor kids! Ben jij erbij op 29 & 30 september in HARDENBERG & op 6 & 7 oktober in GORINCHEM.

Ontdek het programma

Samenwerkingen