RanjaconcertenTerug naar het overzicht

Een interactieve voorstelling voor kinderen met een (meervoudige) beperking.
Een Ranjaconcert is een klein festijn: een vrolijke en soms ontroerende mix van klassieke muziek, volksmuziek en liedjes, waarbij rust en actie elkaar afwisselen. Er is veel te horen, zien, voelen, ruiken, proeven en beleven. Decor, kleding en attributen maken dat je tijdens zo'n voorstelling ogen en oren tekortkomt. En dat niet alleen vóór, maar ook tussen en liefst mét het publiek.

Stichting Ranjaconcerten organiseert regelmatig zo'n show op locatie. Je maakt van tevoren, eventueel in overleg, een keuze voor een bepaalde voorstelling. Je kunt ervoor kiezen om te gaan voor een bestaand thema (bijv. de seizoenen) of een door jou zelf bedacht thema nemen. Speciaal voor kinderen met een meervoudige beperking is er Loco-Motion. 

Het voordeel van een Ranjaconcert is dat de voorstelling is gemaakt om in je eigen, vertrouwde omgeving te spelen en geschikt is voor kleinere groepen. Dit maakt een Ranjaconcert bijvoorbeeld ideaal voor een kinderfeestje! 

Meer weten? Klik voor meer info door naar de website via de roze button.

Tip: Neem een kijkje in de rubriek Uiteten voor kindvriendelijk én toegankelijk restaurantjes voor kinderen met een handicap en/of voedselallergie! 

Ranjaconcerten


Toegankelijkheid en tips Kinderen met een meervoudige beperking
Kinderen met een visuele beperking
Kinderen met een auditieve beperking
Openingstijden en kosten Prijs vanaf € 295,- Naar de website Direct mailen

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantie!

Herfstvakantie!

De herfstvakantie is het ideale moment om samen lekker een dagje op ontdekking te gaan. Wij hebben een heleboel toffe activiteiten voor je verzameld. Klik snel op de roze button om al deze leuke tips te lezen!

Dagje weg in de herfstvakantie!

Samenwerkingen