Coronavirus PraatkaartenTerug naar het overzicht

Ondersteuning om met cliënten of cursisten in gesprek te gaan over het Coronavirus.
De Corona Praatkaarten helpen begeleiders, verzorgers, docenten en trainers met hun cliënten of cursisten in gesprek te gaan over het Coronavirus, te onderzoeken wat hun kennis daarover is en de juiste informatie en instructies over te dragen.

Door het Corona virus is de wereld in korte tijd compleet veranderd. En vooral voor kwetsbare mensen een stuk gevaarlijker geworden. Dagelijks komt er nieuwe informatie op ons af en de regels in de samenleving worden wekelijks aangepast.

Met behulp van de Praatkaarten kunnen afspraken gemaakt en uitgelegd worden. Dat geeft duidelijkheid en rust, neemt angst weg en helpt verspreiding van het virus te voorkomen! Je kunt kiezen uit 4 of 7 sets, voor een prijs van €47,00 – €67,00. 

Wil je meer info? Klik op de roze website button. 

Tip: neem ook een kijkje tussen onze blogs voor meer corona-tips. 

Bureau Edubooks

Lievensweg 63
6562 XM Groesbeek
Toegankelijkheid en tips Geschikt voor kwetsbare mensen en mensen met een beperking Openingstijden en kosten €47,00 – €67,00 Naar de website Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Uitgelicht

Zomertips!

Zomertips!

Kijk jij ook al zo uit naar de zomervakantie waarin je allemaal leuke dingen kunt gaan ondernemen? Meld je dan nog even snel aan voor onze nieuwsbrief dan komen al die toffe uitjes zo in je inbox!

Vakantie inspiratie.

Samenwerkingen