Biebboys video'sTerug naar het overzicht

Speciaal voor kinderen die thuisonderwijs krijgen en doof of slecht horend zijn, zijn er toffe video's!
Geef je thuisonderwijs aan je dove of slechthorende zoon of dochter? Leuk om te kijken zijn de afleveringen van de Biebboys bedacht door Bibliotheek Gelderland zuid. Door de coronacrisis is het stilletjes in de bieb, maar Joran en Kees zetten de bieb op stelten. Iedere aflevering nemen ze leerlingen virtueel mee de bieb in en hebben ze een toffe uitdaging. Alle filmpjes zijn toegankelijk voor dove en slechthorende leerlingen vanaf de middenbouw.

Als je op de roze websitebutton klikt kom je bij de eerste aflevering uit! Je kunt daarna even zelf verder op you tube kijken naar de andere afleveringen of je neemt een abonnement op het youtuube-kanaal van Kentalis.

Meer tips voor thuis tijdens deze Corona-periode vind je op onze blogspagina. We plaatsen ook regelmatig tips op onze dagje weg pagina en onze events pagina.

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantie!

Herfstvakantie!

De herfstvakantie is het ideale moment om samen lekker een dagje op ontdekking te gaan. Wij hebben een heleboel toffe activiteiten voor je verzameld. Klik snel op de roze button om al deze leuke tips te lezen!

Dagje weg in de herfstvakantie!

Samenwerkingen