Vakantie aan het strandTerug naar het overzicht

Verblijf met je hele gezin in een zorgbungalow vlakbij het strand via Stichting Avavieren!
Stichting Avavieren organiseert gezinsvakanties voor gezinnen met een kind(eren) met een beperking.

Tijdens zo'n vakantie verblijf je in een aangepaste en rolstoelvriendelijke vakantiebungalow op Strandpark Vlugtenburg in 's-Gravenzande. Op deze manier kan iedereen genieten van de zon, zee en het strand. 

De vakantiehuisjes zijn van alle gemakken voorzien en geschikt voor kinderen met een beperking. Sommigen hebben zelfs een bad en een plafondlift. Ook is het mogelijk om speciale hulpmiddelen zoals een mobiele tillift, douchbrancard of douchestoel in het huis neer te laten zetten.

In de schoolvakanties organiseert Avavieren i.s.m. Stichting Wigwam allerlei leuke activiteiten voor jong en oud om je vakantie compleet te maken. Een team van enthousiaste vrijwilligers begeleidt de kinderen, zodat je als ouder ook lekker kunt ontspannen. 

Klik voor meer info door naar de website via de roze button!

Op zoek naar meer inspiratie voor een leuke vakantie? Kijk dan in de rubriek Vakantie!

Strandpark Vluchtenburg (via Stichting Avavieren)

Het Louwtje 10
2691 KR 's Gravenzande
Toegankelijkheid en tips Voor dit vakantieadres is het handig vooraf contact op te nemen met de organisatie om de mogelijkheden af te stemmen op de behoeften van jouw kind. Openingstijden en kosten Check de websitebutton voor beschikbaarheid en kosten Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Ook nu volop inspiratie

Ook nu volop inspiratie

Normaal staan onze pagina's vol met leuke dagjes weg en events, maar dat is nu natuurlijk eventjes anders. Volop inspiratie is nu vooral te vinden via onze blogs! Neem daar dus snel een kijkje.

Blijf gezond!

Naar de blogs

Samenwerkingen