• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Vakantie aan het strandTerug naar het overzicht

Verblijf met je hele gezin in een zorgbungalow vlakbij het strand via Stichting Avavieren!
Stichting Avavieren maakt vakanties voor gezinnen met een kind(eren) met een beperking mogelijk.

Tijdens zo'n vakantie verblijf je in een aangepaste en rolstoelvriendelijke vakantiebungalow op Strandpark Vlugtenburg in 's-Gravenzande. Op deze manier kan iedereen genieten van de zon, zee en het strand. Daarnaast kan je beschikken over verschillende hulpmiddelen voor het strand zoals speciale strandrolstoelen en de strandrups. Er is ok een duo- en rolstoelfiets aanwezig voor leuke ritjes door de duinen.

De vakantiehuisjes zijn van alle gemakken voorzien en geschikt voor kinderen met een beperking. Standaard is er één hoog-laagbed aanwezig. Sommigen hebben zelfs een bad en een plafondlift. Ook is het mogelijk om speciale hulpmiddelen zoals een mobiele tillift, douchbrancard of douchestoel in het huis neer te laten zetten.

Je kunt ook gewoon zelf een heerlijk weekendje weg regelen bij Stichting Avavieren of maak er alleen een dagje uit van! De speciale speeltuin in de omgeving is ook super leuk om een bezoekje aan te brengen!

Om je weekend compleet te maken en je ook aan een bezoekje aan het strand te wagen is er ook een mogelijkheid tot het huren van een strandrups bijvoorbeeld!

In de schoolvakanties organiseert Avavieren i.s.m. Stichting Wigwam allerlei leuke activiteiten voor jong en oud om je vakantie compleet te maken.

Klik voor meer info door naar de website via de roze button!

Op zoek naar meer inspiratie voor een leuke vakantie? Kijk dan in de rubriek Vakantie!

Strandpark Vluchtenburg (via Stichting Avavieren)

Het Louwtje 10
2691 KR 's Gravenzande
Toegankelijkheid en tips Voor dit vakantieadres is het handig vooraf contact op te nemen met de organisatie om de mogelijkheden af te stemmen op de behoeften van jouw kind. Openingstijden en kosten Check de websitebutton voor beschikbaarheid en kosten Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

preHistorisch Dorp in de zomervakantie

preHistorisch Dorp in de zomervakantie

Vier de zomervakantie in het preHistorisch Dorp in Eindhoven! Van 6 juli t/m 1 september ervaar je zelf hoe het er vroeger aan toeging. Iedere dag zijn er andere activiteiten en is er van alles te beleven in het museum.

Maak een tijdreis!

Samenwerkingen