Kidsproofplus.nl blogAlle blogs

Toegankelijke meivakantie uitjes

28 april
Voor de een begint hij nu, voor de ander over een week! Meivakantie: Even lekker relaxen, of meedoen met toffe uitjes! In deze blog, met tips uit de nieuwsbrief, lees je weer een heleboel inspiratie voor een onvergetelijke vakantie!
Activiteiten in de meivakantie
1. Toegankelijke vakantiehuizen
Even heerlijk ontspannen op vakantie? Dat kan in een toegankelijk vakantiehuis van Ronald McDonald Kinderfonds. Raak tijdens de vakantie, Hemelvaart of Moederdag uitgerust in een aangepast huis op Veluwe, in Limburg of Friesland! Neem hier een kijkje voor de vakantiehuizen!



2. Leuke vakanties en kampjes
Kun jij niet wachten om deze zomer op vakantie te gaan? Op onze pagina Vakantie staan toffe vakantiekampen met begeleiding, of aangepaste vakantieplekken. Ga jij voor een avontuurlijke of ontspannen vakantie? Bekijk het aanbod vakantiekampjes hier!



3. Op kamp met Y-camps
Kun jij niet wachten om op kamp te gaan? Meld je alvast aan voor het super gezellige Y-Camps vakantiekamp! Deze avontuurlijke en creatieve vakantieweek voor kids van 6 t/m 17 jaar die extra begeleiding nodig hebben, is in juli! Bekijk hier het aanbod van Y-camps.

4. easyJet Pilotenschool
Hoe hard mag je eigenlijk vliegen met een vliegtuig? En hoe bestuur je een vliegtuig? easyJet heeft een super gave online pilotenschool gemaakt en deze opleiding kan je gratis volgen! Neem een kijkje in onze blog!



5. Dagje aan het strand
Bij Stichting Avavieren kun je voor een dagje strand fijne hulpmiddelen huren, zodat je toch kunt genieten van zand en zeewater! Denk hierbij aan een strandrolstoel, strandrups, duofiets en rolstoelfiets! 

6. Win een Molen Overnachting
Samen met De Hollandsche Molen vieren we elk jaar de Nationale Molendag! Dit jaar maak je kans op een overnachting in een échte molen! Het enige wat je hoeft te doen is te stemmen op de foto die jij het gaafste vindt! Stem jij mee?



7. Super Social Meivakantie
Dans, speel en doe mee met de leukste online activiteiten van Beeld en Geluid. Ontmoet YouTuber Korthom, volg de TikTok-dansworkshop en download het social-spel en beleef samen een te gekke meivakantie! Check hier snel het hele programma. 



8. Speeltuinen en wandelingen
Onze Themapagin Dagje Weg is wéér meer gevuld met toffe toegankelijke speeltuinen en rolstoeltoegankelijke wandelroutes door de natuur! Dit zijn super leuke uitjes op een zonnige meivakantie dag! Neem snel hier een kijkje voor fijne wandelingen en speeltuinen. 



TIP: Wil jij bij iedere vakantie meteen op de hoogte zijn van leuke uitjes bij jou in de buurt? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van Kidsproofplus en mis niks!
Naar de website