Kidsproofplus.nl blogAlle blogs

Aangepaste vakantiehuizen Ronald McDonald Kinderfonds

30 maart
Dag sleur, hallo vakantie! We namen een kijkje in de aangepaste vakantiehuizen van het Ronald McDonald Kinderfonds. Wat waren wij onder de indruk van de sfeer, ruimte en faciliteiten! Zeker in deze tijd van sleur en extra zorgen een fijne plek om op adem te komen. De vakantiehuizen zijn in deze tijd gelukkig ‘gewoon’ open. Waar ga jij naartoe?
Ronald McDonald Kinderfonds vakantiehuizen

De Kindervallei - Limburg

Verwondering in Valkenburg
In de Kindervallei slaap je in een waar kunstwerk. Het betoverende vakantiehuis met avontuurlijke tuin en rolstoeltoegankelijke boomhut zijn een beleving op zich. Snoezelen, spelen, wandelen en Bourgondisch genieten… het kan hier allemaal.

>> Bekijk de Kindervallei!Het Boshuus - Veluwe

Genieten tussen de bomen
Hoog tussen de boomtoppen vind je aangepast vakantiehuis het Boshuus. Met diverse sport- en spelruimtes voor alle belevingswerelden. Heerlijk ontbijten op je eigen dakterras. Ontdek het rolstoel-vriendelijke park of pak de fiets en verken het altijd gezellige Arnhem.

>> Ontdek het BoshuusDe Hoeve - Friesland

Warmte & wellness
In de hartverwarmende Hoeve ontspan je in de snoezel- of wellnessruimte, maar ook bij de open haard. De kids (en ouders!) roetsjen van de binnenglijbaan en kunnen onbeperkt gamen op zolder. Pak de speciale fietsen richting het rolstoelpad, ga aangepast paardrijden of ontdek pittoresk Beetsterzwaag.

>> Op naar de HoeveDé 4 voordelen van vakantiehuizen:
1. Warm welkom
Gezinnen met zorgintensieve kinderen t/m 25 jaar zijn hier welkom, ongeacht ziekte of beperking. Geen selectie-procedures en je kunt meerdere keren per jaar komen. Nieuwe gasten krijgen daarbij voorrang.

2. Aan alles gedacht
Je kunt hier echt even jezelf zijn. De vakantieappartementen zijn ruim, drempelvrij en voorzien van hulpmiddelen. Mantelzorg of zorghulp mee? Boek dan eenvoudig een extra gastenkamer bij.

3. Opladen in het laagseizoen
Voor kinderen die vanwege hun gezondheidssituatie of leeftijd niet naar school gaan, is het rustige laagseizoen ideaal om even bij te komen. Ook is de kans op een passend appartement dan groter.

4. Zacht prijsje
In het laagseizoen boek je vanaf €35 per appartement per nacht (hoogseizoen €50). Ga een weekend, (mid)week of zelfs 2 weken! Zacht prijsje, onbetaalbare herinneringen. Zo kun je er weer tegenaan thuis.

Boek nu jouw vakantiehuis!

P.S. Als je boekt met code KPP, staat er bij aankomst een lokale lekkernij voor je klaar!
Uiteraard geldt er een flexibele annuleringsregeling in verband met corona. 

Naar de website