Dagje aan het strandTerug naar het overzicht

Geniet van een dagje aan het strand en neem een duik in het water met je rolstoel!
Wil jij met het hele gezin eens een dagje van het strand genieten maar lukt dat niet omdat je een lichamelijke beperking hebt? Kijk dan eens bij Stichting Avavieren. Hier kun je voor een dagje strand fijne hulpmiddelen huren zodat je toch kunt genieten van zand en zeewater!

Denk hierbij aan een strandrolstoel, strandrups, duofiets en rolstoelfiets!

En meer!
Eetcafé Zout is het restaurant waar echt iedereen een fijne tijd kan hebben. Jong en ouder, met of zonder beperking: leef je lekker uit of plof juist lekker neer. Niet alleen is het restaurant prima toegankelijk met een rolstoel, er staat ook een rolstoelvriendelijke speeltuin voor deur.

Verschillende klimautomaten en panelen zorgen hier voor een onvergetelijk speelavontuur. Kinderen van 2 tot 14 jaar kunnen hier naar hartenlust spelen, met én zonder beperkingen. In de speeltuin is een hoop te beleven: van een zandfabriek tot een brede vogelnestschommel en van een hilarische lachspiegel tot een rolstoeltoegankelijke draaischijf.

Ook het menu sluit perfect aan bij de wensen van kinderen. Van zelf pannenkoeken versieren tot een broodje hagelslag of een mini portie spare ribs: het staat allemaal klaar!

Klik voor meer info door naar de website via de roze button!

Op zoek naar meer inspiratie voor een leuke vakantie? Kijk dan in de rubriek Vakantie!

Strandpark Vluchtenburg (via Stichting Avavieren)

Het Louwtje 10
2691 KR 's Gravenzande
Toegankelijkheid en tips Neem wel even van te voren contact op zodat je zeker weet dat er hulpmiddelen beschikbaar zijn die jij graag zou willen huren. Openingstijden en kosten Check de websitebutton voor beschikbaarheid en kosten Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Toegankelijk eropuit in de natuur!

Toegankelijk eropuit in de natuur!

Hoe leuk is het om met mooi (of juist geen mooi) weer lekker de natuur op te zoeken! Even lekker wandelen, spelen, of juist ontspannen. Laat je inspireren op onze Natuur- en dierenpagina en geniet van de buitenlucht!

Ga gezellig samen op pad!

Samenwerkingen