Coronaproof circusTerug naar het overzicht

Circus Kiko verzorgt toffe optredens en workshops voor mensen met een beperking, nu ook coronaproof!

Circus Kiko is er speciaal voor kinderen en volwassenen met een handicap, beperking of uitdaging. Speciaal tijdens deze coronaperiode zijn er coronaproof optredens. Denk aan minimaal 1,5 meter afstand, mondmaskers of een raam. Gelukkig blijft oogcontact altijd mogelijk, dit blijft het uitgangspunt van Circus Kiko om iedereen echt te zien en visuele jongleer trucs die een moment van verwondering brengen.

Circus Kiko voor iedereen 

Circus Kiko verzorgt ook graag optredens of workshops voor kinderen en volwassenen met een lichamelijke, verstandelijke of meervoudige handicap of met leer- communicatie- of gedragsproblemen, autisme, pdd-nos of adhd en/of psychiatrische stoornissen.
De optredens kunnen op maat gemaakt worden, Circus Kiko stemt ze zo goed als mogelijk af op jouw wensen. 


Circus Kiko gaat graag uit van de mogelijkheden die wel kunnen, in plaats van te focussen op wat niet kan. In overleg wordt het programma dan ook geheel afgestemd op de kinderen die meedoen. Naast dat de kinderen worden uitgedaagd om hun hun grenzen te verleggen, samen te werken en hun motorische vaardigheden te trainen, is de circus workshop natuurlijk ook gewoon heel erg leuk! 

Informeer gerust naar de verschillende mogelijkheden! Klik daarvoor op de roze button. 

Tip: Wil je meer inspiratie om leuke dingen thuis te doen? Neem een kijkje op onze thuispagina!

Circus Kiko


Toegankelijkheid en tips Voor dit kinderfeestje is het handig vooraf contact op te nemen met de organisatie om de mogelijkheden af te stemmen op de behoeften van jouw kind. Openingstijden en kosten Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Toegankelijk eropuit in de natuur!

Toegankelijk eropuit in de natuur!

Hoe leuk is het om met mooi (of juist geen mooi) weer lekker de natuur op te zoeken! Even lekker wandelen, spelen, of juist ontspannen. Laat je inspireren op onze Natuur- en dierenpagina en geniet van de buitenlucht!

Ga gezellig samen op pad!

Samenwerkingen