Boerenthuis PrikkeboskTerug naar het overzicht

Ervaar het leven op de boerderij in dit rolstoelvriendelijke vakantiehuis in Damwâld.
Heb jij ooit in een bedstee geslapen? Bij Boerenthuis Prikkebosk kan het! In dit ruime vakantiehuis kan de héle familie lekker blijven slapen en is er binnen én buiten lekker veel ruimte om te spelen. Er is hier wel plek voor 14 personen! 

Dit vakantieadres is goed toegankelijk voor kinderen in een rolstoel dankzij de Lauwermarskamer. Deze smaakvol ingerichte gastenkamer is comfortabel en biedt veel privacy. Je vindt er een luxe badkamer, vier bedden en een gezellige Skuorre waar je met het hele gezin kan ontbijten.

De boerderij heeft een heel groot erf achter de schuur en een grote tuin waar je lekker kan spelen. Zo is er een grote trampoline, glijbaan en een échte, oude (klim)tractor aanwezig. Ook hebben ze een kleine trekker en een skelter waarmee je over het erf kan racen.

Klik voor meer info door naar de website via de roze button.

Benieuwd naar geschikte uitstapjes in de omgeving? Check de Themapagina Dagje Weg!

Boerenthuis Prikkebosk

Dammeloane 46
9104 GT Damwâld
Toegankelijkheid en tips De Lauwermarskamer is rolstoeltoegankelijk. Openingstijden en kosten Prijs vanaf € 125 per kamer. Klik door naar de website via de roze button voor de actuele beschikbaarheid. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Feestjestijd!

Feestjestijd!

Niks leukers dan je verjaardag vieren met taart, slingers, ballonnen, cadeautjes en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes! Op zoek naar een tof idee om het meest geweldige kinderfeestje ooit te geven? Klik op de roze button voor heel veel tips.

Toegankelijke kinderfeestjes

Samenwerkingen