Kidsproofplus.nl blogAlle blogs

Tien plekken waar je snel samen kunt spelen

30 augustus
De droom om in iedere gemeente tenminste één samenspeelplek te hebben, komt weer een stap dichterbij! In deze blog vind je tien organisaties die hun speelplek toegankelijk maken voor álle kinderen. Zodat geen enkel kind meer alleen hoeft te spelen vanwege een handicap.
Nieuwe speelplekken Speeltuinbende

Dankzij de steun van donateurs kunnen Nederlandse Stichting het Gehandicapte Kind en de Speeltuinbende helpen met een financiële bijdrage voor aanpassingen en de aanschaf van toegankelijke speeltoestellen, op steeds meer plekken in Nederland. Wat een super fijn nieuws!Samen spelen op deze speelplekken

Wij vinden het geweldig om te zien dat steeds meer speeltuinen de stap zetten om hun speelplek toegankelijk te maken voor kinderen met een beperking. Wij zetten de speelplekken op een rijtje waar je binnenkort heerlijk samen kunt spelen:


TIP: Nog 10 toegankelijke speeltuinen in Utrecht vind je hier!

Wij zijn heel benieuwd als de speelplekken toegankelijk zijn gemaakt. Wil jij de speelplekken uittesten voor ons en de Speeltuinbende? Klik hier!


Wij kunnen niet wachten tot we lekker in deze speeltuinen samen kunnen spelen. Tot die tijd vind je op onze Pagina Dagje Weg een heleboel toegankelijke speelplekken!

TIP: De Speeltuinbende deelde ook 5 samenspeeltips met ons! Dit zijn hele leuke ideeën over hoe kinderen met en zonder handicap gezellig samen kunnen spelen. 

Naar de website