Kidsproofplus.nl blogAlle blogs

Dat worden toffe vakantieweken!

21 april
De laatste lunchtrommel wordt hier ingepakt en daarna heerlijk genieten van 2 weken vakantie. Wij hopen op een heerlijk lentezonnetje, zodat we er lekker op uit kunnen. En anders duiken we heerlijk een museum in. Wat staat er bij jou op de planning?

Wandelfeest voor jong en oug

Een geweldige dag beleven, wandelen langs bijzondere locaties, onderweg en op het start/finishterrein genieten van muziek en veel meer, het kan allemaal bij de Mega Wandel Marathon. Ook met rolstoel en runningframe toegankelijk.

Mega Wandel Marathon


11x toegankelijke parken

Gelukkig zijn steeds meer themaparken rolstoeltoegankelijk en zijn er speciale opties voor bezoekers met een zintuigelijke beperking of autisme. Wij hebben alvast 11 leuke pretparken en dierentuinen voor je op een rijtje gezet!

Buitenseizoen


Verzetsmuseum Junior (9+)

Is jouw kind rond 4 en 5 mei veel bezig met de Tweede Wereldoorlog? Ga voor een leerzaam dagje uit naar het Verzetsmuseum Junior in Amsterdam, dat toegankelijk is voor slechthorende en slechtziende kinderen! Lees meer over dit toegankelijke uitje. 

Verzetsmuseum


Speeltuinen en wandelingen

Onze Themapagina Dagje Weg is wéér meer gevuld met toffe toegankelijke speeltuinen en rolstoeltoegankelijke wandelroutes door de natuur! Dit zijn super leuke uitjes op een zonnige meivakantie dag! Op naar de speeltuin. 

Dagje weg


Nog meer toegankelijke uitjes

Zoveel leuke meivakantie-tips... deze brief zou wel erg lang worden als we alle toegankelijke uitjes zouden noemen. Neem daarom een kijkje bij onze Events, daar staan een heleboel vakantie-activiteiten op een rijtje!

Events


Klaar voor Koningsdag!

Koningsdag staat voor de deur! Vier het met deze 17 heerlijke oranje hapjes! Niet zoveel zin in alle drukte? Gelukkig is dit gezellige feest net zo leuk met deze Koningsdag-tips voor thuis!

Koningsdag

Het leukste festival voor kids
De Grote Samenspeeldag komt er weer aan voor kids met en zonder beperking. Ben jij 6 jaar of ouder? Houd je van avontuur, lol maken en samen spelen met andere stoere kids? Dan mag je De Grote Samenspeeldag niet missen!

Sta samen stil bij vrijheid
Sta samen met je kids stil bij vrijheid tijdens de Nationale Kinderherdenking op 4 mei, live uitgezonden vanuit Madurodam. Volg de livestream of wees er zelf bij! Ook zijn er podcasts en video's om samen te volgen.

Fijne vakantie!

TIP: Of ga er in de meivakantie gezellig op uit naar een toegankelijk pretpark of de dierentuin!
Naar de website