Kidsproofplus.nl blogAlle blogs

6x ontspannen tips voor de zomervakantie

18 juli
Zomervakantie! Zoek jij nog een aangepast vakantiehuis om te ontspannen met en zonder handicap? Of zoek je toffe, toegankelijke dagjes weg om met het gezin in de vakantie te doen? Lees snel verder voor zomervakantie-inspiratie!
zomervakantie-tips

Hallo Vermeer!
Ontdek met het hele gezin in de zomer alles over Vermeer bij het Mauritshuis! Puzzel mee, maak zelf een kunstwerk en bekijk de nagebouwde schilderijen. Heel fijn is dat het Mauritshuis erg toegankelijk is voor mensen met een beperking. Bekijk de familie doe-tentoonstelling! 

Hallo Vermeer

Hof van Eckberge 
Bowlen, lasergamen, spelen in de speeltuin of op de waterplaats? Bij Hof van Eckberge zijn deze activiteiten toegankelijk voor kinderen met een beperking! Ontdek het deze zomer bij dit toffe speelparadijs in Eibergen! Aanrader: ook met snoezelruimte!

Hof van Eckberge

Ontspannen op vakantie
Wil je op vakantie, maar heb je nog geen fijne (rolstoeltoegankelijke) overnachtingsplek gevonden? Neem een kijkje op onze Themapagina Vakantie. Hier vind je fijne huizen om heerlijk te relaxen op de mooiste plekken! Bekijk het brede aanbod.

Vakantie plus

Aangepaste vakantiehuizen
Vier onbeperkt vakantie in de aangepaste vakantiehuizen van het Ronald McDonald Kinderfonds! Kom ook ontspannen op een plek waar je echt jezelf kunt zijn. Ga jij voor een huis in Friesland, Zuid-Limburg of op de Veluwe? Boek jouw vakantiehuis!

Ronald McDonald

Dagje uit met het hele gezin
Met het hele gezin een dagje uit? Als vader van een zoon met een handicap weet Henk-Willem Laan, directeur van Stichting het Gehandicapte Kind, dat dit niet vanzelfsprekend is. Gelukkig zijn er ook fijne dagjes uit voor het gezin! Lees het ervaringsblog.

Henk-Willem Laan - Lumi fotografie

Toegankelijke buitenuitjes
Met dit mooie weer willen de kinderen alleen maar buiten zijn! Wij verzamelden heerlijke buitenlocaties en vakantietips. Waar kun je paardrijden? Of een strandrolstoel huren? En waar kun je met ADHD op kamp? Lees het hier!

Buitenlocaties plus

TIP: bekijk hier ook hele fijne toegankelijke strandjes & strandtenten in heel Nederland!

Naar de website