Studio XploTerug naar het overzicht

Studio Xplo staat voor ontdekken. Of het nu gaat om leren tekenen of schilderen!

Bij studio Xplo in Tilburg kun je ontdekken. Of het nu gaat om leren tekenen of schilderen naar de waarneming, portret- of modeltekenen, leren aquarelleren, schilderen met olieverf op waterbasis, acrylverf en/of materie schilderen, abstract óf intuïtief te werk gaan.

Ontwikkel je eigen stijl

Beginner of gevorderde? Je kunt altijd beter leren kijken en extra vaardigheden ontwikkelen om jouw belevingswereld te tekenen of schilderen op een manier die bij je past. Aan de ene kant is er bij Studio Xplo vrijheid en aan de andere kant bieden zij een veel praktische tips, gebaseerd op vele jaren ervaring. Deze combinatie zorgt ervoor dat je anders naar de dingen gaat kijken en een eigen stijl ontwikkelt. 

Studio Xplo wordt door beeldend kunstenaar Jofke gerund. Jofke ziet mogelijkheden in beperkingen. Dus ook als je denkt dat tekenen of schilderen niet voor jou is weggelegd, kun je de uitdaging bij haar aangaan.

Klik op de roze button om meer te lezen over Studio Xplo.

TIP: Voor een creatief kinderfeestje kun je een kijkje nemen op onze Kinderfeestjespagina!

Studio Xplo

Gershwinstraat 10
5012 AR Tilburg
Toegankelijkheid en tips Zie website voor specifieke informatie Openingstijden en kosten Zie website voor meer informatie Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Naar buiten! Ruik het voorjaar wat in de lucht hangt, ruik de bloemen en het gras en dartel als een lammetje in het rond! Wij worden zo blij van het voorjaar! Ontdek onze Events-Pagina voor de leukste uitjes dit seizoen.

Lente-inspiratie

Samenwerkingen