Rolstoelroute Zeven DwergenTerug naar het overzicht

Speur mee via het rolstoelvriendelijke Zeven Dwergenpad in het Kuinderbos van Staatsbosbeheer!

Wat een toffe rolstoelvriendelijke wandelroute heeft Staatsbosbeheer in het Kuinderbos! 

In dit Flevolandse bos vind je het Zeven Dwergenpad. Langs deze speurroute kom je Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen tegen, heel knap uit boomstammen gehakt door kunstenaar Giel Ramakers. Dat is nog niet alles, want bij elke dwerg vind je een natuuropdracht. Zo leer je tegelijkertijd een heleboel over het bos.

Deze route van 1,1 kilometer is erg leuk voor kinderen tot 10 jaar oud. Je kunt de rolstoelvriendelijke route makkelijk volgen via de paddenstoelen die je onderweg tegenkomt! 

TIP: houd er wel rekening mee dat er geen invalide toiletten in de buurt aanwezig zijn. Verder is het gehele pad verhard, wat natuurlijk wel heel fijn is. 

Het startpunt van de route is:

P-plaats Hopweg
Hopweg 2B
8315 RH Luttelgeest

TIP: heb jij al eens gekeken op onze Clubjes-pagina? Daar vind je een heleboel toegankelijke clubjes, om samen te sporten, knutselen of andere activiteiten te ondernemen!

Staatsbosbeheer

Smallepad 5
3811 MG Amersfoort
Toegankelijkheid en tips Rolstoeltoegankelijk pad Openingstijden en kosten Gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Naar buiten! Ruik het voorjaar wat in de lucht hangt, ruik de bloemen en het gras en dartel als een lammetje in het rond! Wij worden zo blij van het voorjaar! Ontdek onze Events-Pagina voor de leukste uitjes dit seizoen.

Lente-inspiratie

Samenwerkingen