Speeltuin de DoorbraakTerug naar het overzicht

Kom lekker spelen in de inclusieve natuurspeeltuin De Doorbraak in Leiden!

Wat leuk! In Leiden is een nieuwe natuurspeeltuin geopend, waar veel speelelementen speciaal zijn gemaakt voor kinderen met een beperking. Kom lekker samen spelen in de modderkeuken, op de trampoline, het duikelrek, de waterval en het wielenpad. Er zijn nog veel meer leuke en spannende speelelementen!

Natuurlijke speeltuin
Bij de inclusieve natuurspeeltuin de Doorbraak vind je een heleboel fijne dingen om te doen. Er is veel zand om in te graven, een ondiepe speelvijver om lekker in rond te spatten, modder om in te wroeten, hout om mee te bouwen, wilgentunnels en bosjes om in te verstoppen en heuvels en stenen om lekker op te klimmen. Er is zelfs een waterval als je echt nat wil worden!

Naast alle natuurlijke speelelementen, zijn er ook schommels, een klimblok, duikelrekken, een zwier- en draaitoestel, een trampoline, glijbanen, een modderkeuken, moddervarken, houten speelkrokodil, houten hutten, ondergrondse tunnels, blote voetenpaden, waterpompen en een zandbak voor peuters die ’s nachts wordt afgedekt. 

Klik op de roze websitebutton voor nog meer info over deze coole speeltuin!

TIP: Heb jij al inspiratie opgedaan bij deze 9 mooie pluktuinen voor kinderen?

Speeltuinvereniging de Doorbraak

Katoenpark 1 1
2312 MN Leiden
Naar de website Direct mailen

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Feestjestijd!

Feestjestijd!

Niks leukers dan je verjaardag vieren met taart, slingers, ballonnen, cadeautjes en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes! Op zoek naar een tof idee om het meest geweldige kinderfeestje ooit te geven? Klik op de roze button voor heel veel tips.

Toegankelijke kinderfeestjes

Samenwerkingen