BookaBookaTerug naar het overzicht

De prentenboeken (voor)leesapp voor iedereen die van prentenboekjes houdt!
Elk kind geniet ervan om voorgelezen te worden. Het is leuk, maar ook nog eens heel nuttig: Voorgelezen worden draagt bij aan de taalontwikkeling, de sociaal-emotionele ontwikkeling, het concentratievermogen, de leesvaardigheid en het prikkelt de fantasie van kinderen!

De liefde voor lezen, die zich vertaalt in de liefde voor leren, begint met het prentenboek. Het is tijd voor een moderne interpretatie van het fysieke boek. Het is tijd voor BookaBooka! 

Prentenboeken in gebarentaal
Voor dove en slechthorende kinderen is het aanbod prentenboeken erg beperkt, juist daarom wil Bookabooka een bijdrage leveren aan een groter aanbod van prentenboeken in de Nederlandse gebarentaal. Bekijk het aanbod van Bookabooka via de roze website button!

Voor een vast maandelijks bedrag krijg je normaal gesproken toegang tot een bibliotheek aan digitale prentenboeken, waarbij je makkelijk kunt zoeken op genre of onderwerp. Tijdens corona is het gratis! Je hebt toegang via de computer, je tablet of telefoon, ook offline!

Wil je meer informatie of lekker gaan lezen? Klik op de roze website button!

Tip: neem een kijkje tussen onze blogs voor meer handige tips!

BrainBro

Thorbeckweg 33
3732 BJ De Bilt
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hemelvaartweekend.

Hemelvaartweekend.

We gaan zo vanuit de meivakantie door naar weer een extra lang weekend met Hemelvaart. In ons blog kun je volop inspiratie doen wat je allemaal kunt gaan doen deze dagen. En we boffen hoop ik, dat de zon lekker gaat schijnen.

Hemelvaartinspiratie

Samenwerkingen