Kidsproofplus.nl blogAlle blogs

Buitenlocaties en vakantietips

8 juli
We hopen zo dat we er lekker op uit kunnen deze zomer. Daarom heeft Susanne Frens heerlijke buitenlocaties en vakantietips op een rijtje gezet in Veine Magazine. Deze zijn nu gelukkig ook hier op Kidsproofplus.nl te lezen. Want als er iets is dat we in ieder geval moeten blijven doen, is dat herinneringen maken!

Laat de zomer maar komen!

1. Het strand op – Bij Stichting Avavieren kun je voor een dagje strand fijne hulpmiddelen huren zodat je toch kunt genieten van zand en zeewater! Denk hierbij aan een strandrolstoel, strandrups, duofiets en rolstoelfiets! Tip: er zijn ook bungalows te huren! Of bezoek speelpark Vlugtenburg, een speeltuin voor kinderen met en zonder een beperking!

2. Op kamp - Bij Y Camps beleven kinderen en jongeren die extra begeleiding nodig hebben een onvergetelijke zomervakantie! Of je nou ASS, ADHD, diabetes of de financieel de middelen niet hebt. Er is genoeg aanbod. 

3. Paardrijden - In de manege bij het Bio Vakantieoord kunnen kinderen met een handicap lekker komen paardrijden! Dankzij de speciaal opgeleide instructeurs en de vele hulpmiddelen is het in de Bio Manege altijd mogelijk de ontspannende en therapeutische werking van het paardrijden te ervaren.

4. Op wereldreis - Ontmoet de olifantenfamilie, leeuwenwelpen, zeeleeuwen en ijsberen van dichtbij bij Wildlands in Emmen! De shows en presentaties zijn toegankelijk met rolstoel en ook de autipas wordt hier geaccepteerd!

5. Escaperoom – Bezoek samen Outdoor Laarbeek: In de Escaperoom Wereldreis zijn ook rolstoelgebruikers van harte welkom om het spel te komen spelen. Outdoor Laarbeek verzorgt dan activiteiten die de deelnemers samen uit kunnen voeren.

Door heel Nederland zijn er steeds meer toegankelijke activiteiten om er samen met vrienden of als gezin op uit te gaan. Zo zijn er ook veel speeltuinen, attractieparken en musea steeds toegankelijker! Deze en nog veel andere tips verzamelen we voor jou op onze Dagje weg pagina!

Ben jij fan van de zomeruitjes en heb je voor ons een leuke tip of favoriete plek die nog niet op Kidsproofplus.nl staat. Mail ons dan! susanne@kidsproofplus.nl


Geniet van de zomer!

Naar de website