Kidsproofplus.nl blogAlle blogs

Een meivakantie vol toegankelijke gezinsuitjes!

23 april
Wat hebben onze kids er zin in: heerlijk 2 weken vrij! Maar wat gaan jouw kids allemaal doen? Er zijn volop toegankelijke activiteiten overal in Nederland, dus aan keuze geen gebrek! Van uitjes in de buitenlucht tot interactieve musea: er is van alles te doen!
 
Toegankelijke meivakantie uitjes

Mega Wandel Marathon

Een samenleving waarin ieder kind samen kan spelen: Op zaterdag 14 mei 2022 kun jij je steenje bijdragen tijdens de Mega Wandel Marathon! Schrijf je in, laat je sponsoren en wandel mee voor kinderen met een handicap! Schrijf je hier in. 

Mega Wandel Marathon

Leuke vakanties en kampjes

Kun jij niet wachten om deze zomer op vakantie te gaan? Op onze pagina Vakantie staan toffe vakantiekampen met begeleiding, of aangepaste vakantieplekken. Ga jij voor een avontuurlijke of ontspannen vakantie? Bekijk het hele overzicht hier. 

Vakantie

Lekker naar buiten

Met dit weer is het heerlijk om lekker buiten op pad te gaan. Van Samenspeeltuinen, attractie- en dierenparken tot familiepaden. Wij worden blij van lekker buiten zijn, daarom een paar van onze tips op een rij

Buitenseizoen

Tekenfilm zonder beeld (6+)

Beleef een muzikale reis over oneindigheid in Theater Rotterdam op zondag 1 mei! Superfijn: voor kids met een visuele beperking is er een rondleiding in het decor om de instrumenten te horen en spelers te ontmoeten. Bestel snel jouw kaartjes!

Tekenfilm

Genieten van kunst

Superfijn, het Rijksmuseum in Amsterdam biedt toegankelijke rondleidingen, prikkelarme openstellingen en videotour in gebarentaal. Zo is het voor steeds meer mensen mogelijk om van de kunst te genieten. Bekijk dit super uitje in de meivakantie!

Rijksmuseum

Verzetsmuseum Junior (9+)

Is jouw kind rond 4 en 5 mei veel bezig met de Tweede Wereldoorlog? Ga voor een leerzaam dagje uit naar het Verzetsmuseum Junior in Amsterdam, dat toegankelijk is voor slechthorende en slechtziende kinderen! Lees meer over dit toegankelijke uitje. 

Verzetsmuseum

Speeltuinen en wandelingen

Onze Themapagina Dagje Weg is wéér meer gevuld met toffe toegankelijke speeltuinen en rolstoeltoegankelijke wandelroutes door de natuur! Dit zijn super leuke uitjes op een zonnige meivakantie dag! Op naar de speeltuin. 

Dagje weg

Nog meer toegankelijke uitjes

Zoveel leuke meivakantie-tips... deze brief zou wel erg lang worden als we alle toegankelijke uitjes zouden noemen. Neem daarom een kijkje bij onze Events, daar staan een heleboel vakantie-activiteiten op een rijtje!

Events

Klaar voor Koningsdag!

Koningsdag staat voor de deur! Vier het met deze 17 heerlijke oranje hapjes! Niet zoveel zin in alle drukte? Gelukkig is dit gezellige feest net zo leuk met deze Koningsdag-tips voor thuis!

Koningsdag

TIP: Of ga er in de meivakantie gezellig op uit naar een toegankelijk pretpark of de dierentuin!
Naar de website