Rolstoelpad NunspeetTerug naar het overzicht

Een heerlijk ommetje over de Veluwe maken met de rolstoel? Dat kan bij het rolstoelpad Nunspeet!
Woon jij op de Veluwe of wil je dit mooie natuurgebied graag ontdekken? Volg de Wandelroute rolstoelpad bij het Geldere Nunspeet en ga op avontuur in het bos!

Deze verharde route door boswachterij Nunspeet op de Veluwe is erg geschikt voor rolstoelen en rollators. De route is 1,7 kilometer lang en de volledige route is verhard pad. Langs de route kom je verschillende picknicktafels tegen, die ook toegankelijk zijn voor mensen in een rolstoel. 

Het beginpunt van deze route van Staatsbosbeheer, is:

Bezoekerscentrum Nunspeet
Plesmanlaan 2
8072 PT Nunspeet

Mindervalide parkeerplekken zijn in de buurt van de route, bij het Veluwetransferium. Invalide toiletten zijn aanwezig bij het Bezoekerscentrum Nunspeet, aan het begin en einde van de route.

Bekijk de route via de roze websitebutton!

TIP: op de Veluwe vind je ook deze toffe braille wandelroute over de Schaapskooi  en Klimbos Simia, voor kids met een beperking. Woon jij niet in de buurt van de Veluwe, maar wil je meerdere uitjes combineren? Blijf dan slapen in dit fijne toegankelijke Ronald McDonald Vakantiehuis!

Staatsbosbeheer

Smallepad 5
3811 MG Amersfoort
Openingstijden en kosten Gratis
Bekijk de website voor actuele openingstijden Bezoekerscentrum
Direct mailen Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstinspiratie!

Kerstinspiratie!

Op onze blogpagina vind je interessante verhalen, tips van ouders, weetjes, feitjes, DIY-tips en nog veel meer. In deze kerstperiode staat het bomvol kerstinspiratie! Klik door op de roze button om eens lekker uitgebreid te gaan lezen!

Lekker lezen maar!

Samenwerkingen