De Wolder WagenTerug naar het overzicht

Slapen in een woonwagen bij B&B De Wolder Wagen, speciaal voor bezoekers met een glutenallergie!
WSil je even het dagelijks leven ontvluchten? Kom dan slapen in een authentieke woonwagen. Midden in het centrum van Oosterwolde ligt de prachtige B&B De Wolder Wagen. Kom genieten van een rustige en zorgeloze overnachting!

De woonwagen is voorzien van een eigen opgang, keuken, bad en toilet. Wakker worden in een rustige omgeving, de vogels fluiten en de eekhoorntjes hoppen door de tuin. Het samen zijn staat centraal bij de B&B, er is dan ook geen televisie aanwezig in de woonwagen. De houtkachel maakt het gezellig warm, speel spelletjes tot in de late uurtjes! Kom onbezorgd genieten van een unieke nacht en een fantastisch ontbijt met biologische streekproducten.

Er wordt speciaal rekening gehouden met bezoekers die géén gluten mogen eten of coeliakie hebben, ze gaan voor 100% glutenvrij! Geen soja of ei? Dat is ook geen probleem, geef jouw wensen aan. Verder wordt er schoongemaakt met ecologische schoonmaakmiddelen en parfumvrij wasmiddel. De wagen is rook- en huisdiervrij en ingericht voor twee personen, in overleg kunnen er twee kinderen bijgeboekt worden. Voor de kids is er een trampoline en divers speelgoed aanwezig.

Meer weten over De Wolder Wagen? Klik dan op de roze websitebutton.

Tip: Kidsproof staat boordevol handig en leuke tips! Van therapie én speelgoed tot handige hulpmiddelen.

De Wolder Wagen

Quadoelenweg 17
8431 LM Oosterwolde
Toegankelijkheid en tips Let op: De woonwagen is helaas niet rolstoeltoegankelijk. Openingstijden en kosten Voor openingstijden, beschikbaarheid en prijzen klik op de roze websitebutton. Naar de website Telefoonnummer

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Naar buiten! Ruik het voorjaar wat in de lucht hangt, ruik de bloemen en het gras en dartel als een lammetje in het rond! Wij worden zo blij van het voorjaar! Ontdek onze Events-Pagina voor de leukste uitjes dit seizoen.

Lente-inspiratie

Samenwerkingen