Mega Wandel MarathonTerug naar het overzicht

Schrijf je in, laat je sponsoren en wandel mee langs bijzondere locaties in Arnhem!
Beleef een onvergetelijke dag voor jong en oud op zaterdag 25 mei. Wandel een prachtige route langs bijzondere plekken in Arnhem voor het goede doel.

De Mega Wandel Marathon is het mooiste wandelfeest voor iedereen! Op het oergezellige start/finishterrein op Sportcentrum Papendal is van alles te beleven met spel, muziek en mooie optredens.

Je kan kiezen uit vier routes: van 4 km, 10 km, 21 km en 42 km. De routes zijn allemaal toegankelijk voor rolstoel en framerunner.

De Mega Wandel Marathon is een initiatief van Stichting het Gehandicapte Kind. Met jouw deelname draag je eraan bij dat kinderen met een handicap kunnen meedoen in speeltuinen, op school en bij sportclubs en zich niet meer eenzaam voelen. Doe je ook mee? Schrijf je nu in! 

Klik op de roze websitebutton voor meer informatie en aanmelden! Of check vast de aftermovie van 2023:Benieuwd naar handige tips voor gehandicapte kinderen? Kijk eens op de Kidsproof pagina Zorg!

Stichting het Gehandicapte Kind


Toegankelijkheid en tips 4 verschillende routes (van 4km, 10km, 21km en 42km) Naar de website

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Lente!

Lente!

Naar buiten! Ruik het voorjaar wat in de lucht hangt, ruik de bloemen en het gras en dartel als een lammetje in het rond! Wij worden zo blij van het voorjaar! Ontdek onze Events-Pagina voor de leukste uitjes dit seizoen.

Lente-inspiratie

Samenwerkingen