Kidsproofplus.nl blogAlle blogs

Onze kerstvakantietips!

22 december
Lampjes, liedjes en wonderlijke winteruitjes! Heerlijk, twee weken vol magische uitjes! Zijn jullie klaar om samen het ijs op te gaan of de verfrissende natuur te ontdekken? En gelukkig is er ook binnen genoeg te doen om op te warmen. Hieronder al onze vakantietips.

Fijne kerstvakantie! Liefs, Susanne
InterActing theaterlessen

Improvisatietheater voor jongeren met autisme, hoe leuk! Benieuwd hoe deze lessen in zijn werk gaan? In Amsterdam en Den Haag vinden vanaf januari de Open Dagen vol workshops plaats. Ruim op tijd voor de start van de cursus!

Nieuwsgierig? Gratis clinic Frame Schaatsen

Wil jij leren schaatsen? Kom dan op 27 & 28 december naar Kunstijsbaan Breda. Voor een gratis clinic Frame Schaatsen! Frame Schaatsen is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar met een lichamelijke beperking.

Aanmelden voor de clinicKerststal Catharijneconvent

In Museum Catharijneconvent staat deze kerst weer een prachtige stal met ruim 600 figuren. Rondom de stal zijn een aantal rolstoeltoegankelijke verhogingen gemaakt waardoor je vanuit een hoger standpunt kunt kijken met de hele familie!

Gratis te bezoekenWijks Kinderspektakel

Het Wijks Kinderspektakel komt er weer aan! Dat betekent twee dagen vol met attracties, workshops en shows! Nieuw dit jaar is het prikkelarme uurtje voor iedereen die behoefte heeft aan minder drukte. Wat een plezier!

Heerlijk spelenVerzetsmuseum Junior

Beleef een indrukwekkende dag in 't Verzetsmuseum Junior. Aan de hand van waargebeurde verhalen leren jullie over de oorlogstijd. Extra: Hannie vertelt deze vakantie 2 keer over de oorlog met een koffer vol spullen. Kom je luisteren?

Super toegankelijkKersttradities met kids

Kerstmis, de tijd om gezellig samen te zijn en te genieten van de mooie lampjes. En hebben jullie ook al je eigen tradities? Het is nooit te laat om een nieuwe te beginnen! De 29 tips uit deze blog maken jullie feestdagen vast onvergetelijk!

Check it outTIPS: Nog meer inspiratie voor de kerstvakantie? Bekijk dan onze Events-Pagina!
Naar de website