• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

EventspaginaTerug naar het overzicht

Lees hier wat je kunt vinden op de events-pagina van Kidsproofplus.nl!
Toegankelijke events door héél Nederland! Dat is wat je op Kidsproofplus.nl vindt!

In deze uitagenda vind je de leukste events, festivals en workshops die binnenkort te doen zijn in Nederland. En het fijne, ze zijn allemaal toegankelijk voor kinderen met een handicap of beperking! In verband met corona gaat er een heleboel niet meer door, maar  toch zijn er nog activiteiten te vinden. Check dus ook goed even de website van de betreffende organisatie of er wijzigingen of aanpassingen zijn in het programma!

Kidsproof.nl

Ben je op zoek naar uitjes in een specifieke regio, zonder specifieke zorgvraag/bovengenoemde beperkingen of zoek je leuke tips voor broertjes/zusjes? Kijk dan op Kidsproof.nl! Collega's door het land verzamelen de leukste tips!

Deel je tips met andere ouders

Heb je een uitje bezocht en wil je ouders laten weten wat je ervan vond of waar ze op moeten letten? Onder de tips kun jij je reactie en aanvullende adviezen delen, handig voor andere ouders!

Volg Kidsproofplus.nl ook op Facebook!

Ambassadeurs gezocht!

Sitemanager Susanne is blij met elke tip of hulp die ze aangeboden krijgt. Alleen met hulp van andere ouders kunnen we het meest complete overzicht krijgen. Mis je nog een tip? Stuur dan een mailtje naar redactie@kidsproofplus.nl. Ook zoeken we nog enthousiaste ambassadeurs: gezinnen die tips doorgeven, zelf uitjes en locaties testen en/of als Kidsproofplus-reporter op stap willen en een blog willen schrijven over hun ervaringen.
Zo kunnen we de komende jaren hopelijk héél veel inspirerende tips met je delen!

Ervaringen van andere ouders

Ken jij deze tip? Wij zijn benieuwd! Wil je je ervaringen hier met andere ouders delen?

Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

preHistorisch Dorp in de zomervakantie

preHistorisch Dorp in de zomervakantie

Vier de zomervakantie in het preHistorisch Dorp in Eindhoven! Van 6 juli t/m 1 september ervaar je zelf hoe het er vroeger aan toeging. Iedere dag zijn er andere activiteiten en is er van alles te beleven in het museum.

Maak een tijdreis!

Samenwerkingen