• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Een toegankelijk dagje weg met kinderen?
Een toegankelijk dagje weg met kinderen?

Een toegankelijk dagje weg met kinderen?

Wij hebben toegankelijke adresjes en uitjes voor je verzameld waar je onbezorgd terecht kunt met kinderen die een handicap of beperking hebben! Denk aan speeltuinen, musea, dierentuinen en actieve uitjes! De uitjes zijn geschikt voor kinderen in een rolstoel, met een zintuigelijke beperking, een luchtweg- of voedselallergie of voor prikkelgevoelige kinderen.

Filteropties

Thema
Geschikt voor
Leeftijd
Locatie
totaal 289 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 289 resultaten

Dagje weg voor een kind met een beperking?

Laat je inspireren door de leukste dagjes weg voor kinderen met een handicap. Van een rolstoeltoegankelijke speeltuin en een uitje met dieren, tot een museum waar dove of blinde kinderen ook terecht kunnen. Maar kijk ook eens naar de film en theater mogelijkheden voor kinderen met een beperking. Je vindt hier de leukste uitjes voor zorgintensieve kids.

Toegankelijke uitjes om te doen met een gehandicapt kind

Op Kidsproofplus.nl vind je ideeën voor een dagje uit die geschikt zijn voor kinderen in een rolstoel, voor dove of blinde kinderen, voor prikkelgevoelige kids, voor verstandelijk gehandicapten en/of voor kinderen met een voedselallergie of luchtwegallergie. Bekijk wat voor leuke dagjes weg er allemaal zijn voor kids met een beperking in Nederland!